Taimimyymälä Säkylässä

Taimimyymälä Säkylän keskustassa pursuaa upeita löytöjä: tule ja inspiroidu uusista sesonkikasveista! Löydät meiltä mm. monivuotiset kasvit, kesäkukat, ruukut, mullat, lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet sekä muut tarvikkeet. Tutustu myös kukkakauppamme tarjontaan.

  • Laaja valikoima monivuotisten kasvien taimia.
  • Löydät taimet havuista omenapuihin ja mansikantaimiin.
  • Tarjoamme kasvikohtaiset istutus- ja hoito-ohjeet
  • Puutarhurisi valitsemaa -tuotesarjalla on kasvuunlähtötakuu.

Olemme osa Viherrinki-ketjua

Kuulumme Viherrinki-ketjuun, joka kehittää yhteistyössä alan erikoisosaajien kanssa Puutarhurisi valitsemaa -tuotesarjaa. Tuotesarja on pitkän tuotekehityksen tulos ja se uudistuu joka vuosi. Tarjoamme aina uusimmat ja laadukkaimmat tuotteet kasviesi eduksi! Puutarhurisi valitsemaa -kasvit ovat asiantuntijoiden valitsemia ja kotimaisilla taimistoilla kasvatettuja. Tuoteperheen kasveilla on myös kasvuunlähtötakuu, joka on voimassa, mikäli kasvuunlähtö epäonnistuu oikeista istutus- ja hoitotoimenpiteistä huolimatta.

Taimimyymälän tarvikkeet

Taimimyymälän tarvikevalikoima on laaja. Taimimyymälästämme löydät seuraavat merkit: Biolan, Kekkilä, Esbau, Saarioisten Taimistot, Puutarha Tahvoset ja Puutarhurisi valitsemaa -tuotesarjan. Käytämme vain asiantuntijoiden kehittämiä lannoitteita, kasvunedistäjiä ja kasvinsuojeluaineita. Yksi- ja monivuotisten kasvien siemenet tulevat Lord Nelsonilta. Muista myös keväällä hakea meiltä gladiolusten, dahlioiden ym. mukulat! Syksyllä tarjolla ovat tulppaanien, narsissien ja muiden kevätkukkijoiden sipulit.

Pihasuunnittelu ja -konsultaatio

Haaveiletko upeasta pihasta? Anna meidän toteuttaa se. Tarjoamme pihasuunnittelua ja -konsultaatiota 50 kilometrin säteellä Säkylästä. Pihasuunnittelun avulla voimme toteuttaa pihaasi juuri täydelliset ja maaperään sopivat istutukset. Kun pihatila on kunnossa, kysy myös viherkasvien suunnittelusta. Meiltä saat Lechuza-altakasteluruukut, jotka piristävät tilaa kuin tilaa!

Yksityiskohdilla persoonallista ilmettä

Viimeistelemme pihasi ruukuilla, parvekelaatikoilla ja muilla istutusastioilla. Valikoimistamme löytyvät myös seinäkoristeet ja patsaat, köynnöstuet ja ruusuportit. Kesäiseen olohuoneeseesi luomme tulikivilyhdyillä ja vesikivillä viihtyvyyttä. Piha-alueelle tarjoamme myös vesiaiheiden rakentamiseen pumput ja altaat.  

  • Neuvontakäynti 50 €/h + matkakustannukset
  • Osasuunnitelma (esim. perennapenkki) 50–100 €
  • Pihasuunnitelma omakotitalon pihaan alkaen 450 €

Jätä viesti, kysymys tai palaute

Haluatko tietää lisää? Vai haluatko lähettää palautetta? Voit käyttää tätä lomaketta siihen. Jos haluat vastauksen, vastaamme mahdollisimman pian!

viherrinki

Kerro meistä kavereillesi