Kukkakauppa Lillukasta sidontapalvelut ja pihasuunnittelu

Kukkakauppa Lillukan leikkokukka ja ruukkukasvi valikoima on laaja. Tarjoamme myös sidontapalvelut ja pihasuunnittelua. Lähestyvätkö juhlat? Kysy meiltä apua juhlakoristeluun! Loihdimme upeat juhlakasvit tiloihisi ja annamme vinkkejä vihersisustukseen.

 • Runsas valikoima leikko- ja ruukkukasveja.
 • Sidontapalvelut mm. häihin ja hautajaisiin.
 • Pihasuunnittelua 50 kilometrin säteellä.
 • Yrityksille viherpalvelut (suunnittelu, viikkokukat, hoito ja istutus)

Sidontapalvelut+

Kimput ja asetelmat

Piristä arkea ja viimeistele juhla kauniilla kimpulla tai asetelmalla. Tarjoamme sidontapalvelut onnitteluun ja ystävän muistamiseen. Kimpuilla ja asetelmilla myös ilmaiset osanottosi ja välittämäisen surun aikana.

Morsiussidonta

Onnea tärkeänä päivänäsi! Morsiussidontaa varten varaa suunnitteluaika, jolloin toteutamme unelmiesi hääkoristelun. Morsiussidontapalveluun kuuluvat mm: morsiuskimppu, sulhasen viehe, pukuvieheet, morsiustyttöjen ja -poikien kukat, hiuskukat, heittokimppu, pöytäasetelmat, kirkon ja juhlatilan koristelu ja hääauton koristelu.

Surusidonta

Surusidonta on tapa ilmaista se, mitä muuten on niin vaikea sanoa. Surusidontaan kuuluvat: surulaitteet, surukimput, seppeleet, arkunkoristeet, uurnakoristeet, koristelut muistotilaisuuteen, kuvapöydän kimput ja kirkkokimput.

Kukkakaupan tuotteet+

Leikkokasvit

Tule ihastelemaan kauniita ja tuoreita leikkokasvejamme!

Ruukkukasvit

Kaipaatko perinteisiä vai eksoottisempia vaihtoehtoja kotiisi? Valikoimistamme löydät molempia. Tarjoamme sesonkien mukaan vaihtuvan laajan ruukkukasvien valikoiman.

Tarvikkeet

Tarjoamme kaikki tarvikkeet viherkasviesi hyvinvoinnin vuoksi. Meiltä löydät mullat ja lannoitteet sekä kasvunedistäjät ja kasvinsuojeluaineet. Valikoimistamme saat myös tyyliisi sopivat suoja- ja istutusruukut, kuten myös tyylikkäät Lechuza-altakasteluruukut.

Juhlakoristelu+

Kysy meiltä juhlakoristelupalveluistamme. Koristelemme juhlatilasi tilaisuuteen ja tyyliisi sopivaksi. Juhlakoristelupalvelusta voit lukea lisää sidontapalveluista, kohdista morsiussidonta ja surusidonta.

Pihasuunnittelu ja -konsultaatio+

Haaveiletko upeasta pihasta? Anna meidän toteuttaa se. Tarjoamme pihasuunnittelua ja -konsultaatiota 50 kilometrin säteellä Säkylästä. Pihasuunnittelun avulla voimme toteuttaa pihaasi juuri täydelliset ja maaperään sopivat viheristutukset. Kun pihatila on kunnossa, kysy myös vihersuunnittelusta. Meiltä saat Lechuza-altakasteluruukut, jotka piristävät tilaa kuin tilaa!

 • Neuvontakäynti 50 €/h + matkakustannukset
 • Osasuunnitelma (esim. perennapenkki) 50–100 €
 • Pihasuunnitelma omakotitalon pihaan alkaen 450 €

Viherpalvelut yrityksille+

Haluatko piristää yrityksesi tiloja? Viherkasvit ja kukat luovat tunnelmaa ja tuovat elävyyttä tiloihisi. Ne saavat niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin mielen virkeäksi. Kasvien hoitaminen on kuitenkin vaikeaa, joten tarjoamme viikkokukka-palvelua. Palvelussa tuomme tiloihisi viikoittain kukat ja viemme vanhat pois. Kysy myös vihersisustuspalvelustamme: suunnittelemme upeat viherkasvit tiloihisi ja tarjoamme myös viherkasvien huoltopalvelua. Kesän tullen tulemme piristämään yrityksesi pihaa kasvien istutus- ja hoitopalvelulla. Kysy lisää!

 • Lisää työviihtyvyyttä viherkasveilla ja kukilla.
 • Vihersisustukset ja huollot helppohoitoisilla silkkikasveilla tai viherkasveilla.
 • Viikkokimppu-sopimuksella saat viikoittain kukat työpäivän piristykseksi.
 • Kesäkukkasopimus kannattaa: valitsemme ja istutamme yrityksesi pihalle sopivat kasvit ja hoidamme ne huolella.
 • Kysy myös kukkatervehdyksistä! Toimitamme ne kaikkialle maailmaan Interfloran kautta.
 • Tutustu myös Taimimyymälän tarjontaan.

Kukkavälitys+

Haluatko muistaa ystävää tai liikekumppania? Toimitamme kukkatervehdykset Pyhäjärviseudulle. Muualle maailmaan välitämme tervehdyksesi Interflora-kukkavälityksen kautta.

Jätä viesti, kysymys tai palaute

Haluatko tietää lisää? Vai haluatko lähettää palautetta? Voit käyttää tätä lomaketta siihen. Jos haluat vastauksen, vastaamme mahdollisimman pian!

Kerro meistä kavereillesi